Τι έχει εκεί έξω: Το πιο μοναχικό δέντρο του κόσμου.

Κάπου στη Νεκρά Θάλασσα, στη μεριά της που ανήκει στο Ισραήλ και όχι στην Ιορδανία, σ’ αυτό το απίστευτο και μαγικό κράτος, που προσπαθεί να εξαφανίσει την ύπαρξη ενός κράτους ακόμα, όπως και του λαού του (μ’ αυτόν τον τρόπο ΑΚΡΙΒΩΣ), υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέντρο.

Κάθε φορά λοιπόν που θα νιώθεις μόνος, που θα σε κυνηγάει η κατάθλιψη, που θα είσαι έτοιμος να δεις Κωνσταντίνου και Ελένης στον ΑΝΤ1 κλαίγοντας γιατί ο κόσμος δεν σε καταλαβαίνει, σκέψου πως νιώθει αυτό:

Ένα – μηδέν.
Πόση μοναξιά, πόση.

Βέβαια, η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική, καθώς μπορεί εσύ να βλέπεις αυτή την οπτική γωνία:

Ναι, όλες οι instagrammers του πλανήτη προσπαθούν να φτάσουν στο σημείο.

Μα στην πραγματικότητα βρίσκεται αρκετά κοντά σε σύγχρονο ξενοδοχείο της ακτής στη Νεκρά Θάλασσα, που παίζει δυνατά μπαλίτσα ως τουριστικός προορισμός.

Ωπ. Η αλήθεια.

Μπορείς να φτάσεις κολυμπώντας, απλώς είναι λιγουλάκι χάρντκορ καθώς ο ήλιος δεν συγχωρεί στη Νεκρά Θάλασσα και αν τύχει να βάλεις νερό στα μάτια σου, η συγκέντρωσή του σε αλάτι, θα σε κάνει να κυκλοφορείς με λευκό μπαστούνι για την υπόλοιπη ημέρα κι εσύ, θα ουρλιάζεις τα πρώτα λεπτά από το κάψιμο. Και τώρα, δες κι ένα εντυπωσιακό βίντεο:


Οι ντροουνιές έχουν ανεβάσει επίπεδο γενικότερα. Συμφωνείς;

Προφανώς, το δέντρο είναι νεκρότατο όπως και η ΛΙΜΝΗ (μη χέσω μάθαμε να τα λέμε όλα θάλασσες, τι να πει κι η Χαλκιδική δηλαδής) γύρω του, άρα, υποθέτουμε πως το δέντρο σφηνώθηκε στο σημείο από κάποιον που είδε μπροστά, στις διαθέσεις των ινστατουριστών που φωτογραφίζουν πιο γρήγορα κι απ’ τον Λούκυ Λουκ. Το θέμα είναι πως σκέφτηκε σωστά:

Καλός. Καλός.

Το πιο μοναχικό δέντρο του κόσμου λοιπόν.