Ιστορίες τρόμου #01, Το άγαλμα

Θα σας μεταφέρουμε τις καλύτερες ιστορίες τρόμου που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Διαβάστε τις όταν νυχτώνει λοιπόν και καλή σας διασκέδαση.

Το άγαλμα

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια όταν δυο γονείς αποφάσισαν πως χρειάζονται ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά τους με τα δύο τους παιδιά. Ήξεραν πως τους άξιζε να περάσουν μια νύχτα ελεύθεροι στην κοντινότερη πόλη κι αυτήν προγραμμάτισαν. Κάλεσαν λοιπόν την πιο αξιόπιστη μπέιμπι-σίτερ που είχαν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για να προσέξει τα παιδιά τους.

Μόλις έφτασε η μπέιμπι-σίτερ στο σπίτι τους, τα δύο παιδιά της οικογένειας, ήδη κοιμούνταν βαθιά στα κρεβάτια τους. Η κοπέλα που ανέλαβε την φροντίδα τους, έπρεπε απλώς να καθίσει στο σπίτι και να βεβαιώνεται ανά διαστήματα πως όλα ήταν εντάξει με τα παιδιά.

Αργότερα το βράδυ εκείνο, η μπέιμπι-σίτερ κουράστηκε να περιπλανιέται στο σπίτι σκοτώνοντας τον χρόνο της και αποφάσισε να καθίσει στο σαλόνι για να δει τηλεόραση. Σύντομα, κατάλαβε πως δεν μπορούσε να παρακολουθήσει κάποιο αξιοπρεπές πρόγραμμα στον κάτω όροφο, αυτόν του σαλονιού, καθώς το ισόγειο δεν διέθετε καλωδιακή.

Πήρε λοιπόν ένα τηλέφωνο ακόμα τους γονείς των παιδιών, που περνούσαν ένα υπέροχο βράδυ με την λίγη ιδιωτικότητα που είχαν κερδίσει σε μαγαζιά της πόλης και τους ρώτησε ένα και μόνο πράγμα: Εάν μπορούσε να παρακολουθήσει καλωδιακή τηλεόραση στο δωμάτιο τους.

Οι γονείς δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα και η μπέιμπι-σίτερ, καθώς μιλούσε ακόμα με τους γονείς, πήγε να ελέγξει για μία ακόμη φορά τον ύπνο των παιδιών στο δωμάτιό τους.

Κι εκείνη τη στιγμή, οι γονείς άκουσαν μία τελευτεία ερώτηση από την κοπέλα που πρόσεχε τον γιο και την κόρη τους:

«Μπορώ να καλύψω με ένα πανί ή μια κουβέρτα το άγαλμα με τη μορφή αγγέλου που έχετε τοποθετήσει έξω από το παράθυρο των παιδιών γιατί με κάνει να νιώθω νευρική με τον τρόπο που με κοιτάζει;»

Ο πατέρας σώπασε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και της είπε χαμηλόφωνα λίγα δευτερόλεπτα μετά: «Σε παρακαλώ, πάρε τα παιδιά και βγες από το σπίτι. Παίρνω τώρα την αστυνομία. Δεν έχουμε άγαλμα με μορφή αγγέλου έξω από το παράθυρο των παιδιών».


Η αστυνομία βρήκε τα παιδιά και την μπέιμπι σίτερ ξαπλωμένους μέσα στο ίδιο τους το αίμα, τρία λεπτά μετά την κλήση του πατέρα.

Δεν βρέθηκε κανένα άγαλμα.