Ιστορίες τρόμου #02, Η ανακαίνιση

Θα σας μεταφέρουμε τις καλύτερες ιστορίες τρόμου που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Διαβάστε τις όταν νυχτώνει λοιπόν και καλή σας διασκέδαση.

Η ανακαίνιση

Ήμασταν έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Έτσι, αγοράσαμε ένα παλιό σπίτι, η κοπέλα μου κι εγώ. Ήμουν ο υπεύθυνος για το νέο δωμάτιο, έπρεπε να μετατρέψω την κουζίνα σε κρεβατοκάμαρα, ενώ η κοπέλα μου ανέλαβε κάτι που ήταν τόσο δύσκολο όσο και διασκεδαστικό. Να απομακρύνει τις παλιές ταπετσαρίες.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε καλύψει κάθε τοίχο του σπιτιού όπως και κάθε πλαίσιο. Κάθε επιφάνεια είχε ντυθεί με ταπετσαρία. Η αφαίρεση της ήταν μια βάρβαρη διαδικασία, αλλά την ίδια στιγμή, παράξενα ικανοποιητική. Ήταν περιέργο συναίσθημα να τραβάς μακριές φλούδες που θυμίζουν το δέρμα σου όταν έχει καεί από τον ήλιο. Η κοπέλα μου μάλιστα, είχε βρει το ολόδικό της παιχνίδι, καθώς προσπαθούσε να κόψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι ταπετσαρίας πριν σκιστεί.

Στην κάτω γωνία, σε κάθε δωμάτιο, όταν ξεφλούδιζες όλο το χαρτί της ταπετσαρίας, αποκαλύπτονταν κάτι περίεργο. Ένα ονοματεπώνυμο ανθρώπου και μια ημερομηνία ακριβώς από κάτω του.

Ένα βράδυ λοιπόν, με νίκησε η περιέργεια και ξεθεωμένος στο πάτωμα ενός από τα δωμάτια που είχε μόλις ξεφλουδίσει η κοπέλα μου, έπιασα το κινητό μου και πληκτρολόγησα στην Google το όνομα που υπήρχε στη γωνία του δωματίου που βρισκόμουν. Το αποτέλεσμα με άφησε άφωνο.

Αφορούσε ένα εξαφανισμένο πρόσωπο, που χάθηκε ακριβώς την μέρα που αναγράφονταν κάτω από το όνομά του πάνω στον τοίχο.

Κοιμήθηκα ελάχιστα και την επόμενη μέρα, έκανα μια λίστα με όλα τα ονόματα και τις ημερομηνίες. Κάθε όνομα αντιστοιχούσε σε ένα άτομο που αναζητούσαν οι αρχές με τις ημερομηνίες να ταιριάζουν απόλυτα. Το εξήγησα όσο πιο ήρεμα γινόταν στην κοπέλα μου και ενημερώσαμε την αστυνομία. Λίγο αργότερα έφτασε στο σπίτι που ανακαινίζαμε μια ομάδα αστυνομικών.

Κι ενώ κυκλοφορούσα ανάμεσά τους με σκοπό μου να μάθω, άκουσα μία λέξη και μόνο. «Ανθρώπινο». Η κοπέλα μου, γύρισε τρομαγμένη και ρώτησε δυνατά.

«Τι είναι ανθρώπινο;»

«Κυρία μου, το υλικό που αφαιρέσατε από τους τοίχους.

Δεν είναι ταπετσαρία.»

Διάβασε επίσης:

Ιστορίες Τρόμου #01, Το Άγαλμα