Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα στις μέρες του κορονοϊού.

Σε μια από τις καλύτερες κατά (την προσωπική μου άποψη) κωμωδίες που υπάρχουν το «Τρελές ιστορίες έρωτα και φαντασίας» (The Princes Bride) υπάρχει η εξής ατάκα: «Ο θάνατος δεν μπορεί να σταματήσει την πραγματική αγάπη. Μπορεί μόνο να την καθυστερήσει.»  Αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του 38χρονου Μικελέ και της 39χρονης Πάολα.

Στην πόλη που γεννήθηκε ένας από τους σημαντικότερους έρωτες της λογοτεχνίας, στην περίοδο του κορονοϊου, δημιουργήθηκε ένας έρωτας. Και το μπαλκόνι, δεν συμμετείχε απλώς σε μια σκηνή αλλά πρωταγωνιστεί.

Το μπαλκόνι της Ιουλιέτας στη Βερόνα.

 Οι αυτοσχέδιες συναυλίες στο μπαλκόνι είναι από τις όμορφες στιγμές ηρεμίας που μπορεί να έχει κάποιος, αυτή την περίοδο, στην γειτονική μας χώρα. Σε μια τέτοια στιγμή, έτυχε να γνωρίσει ο Μικέλε την Πάολα.

Όταν βγήκε στο μπαλκόνι του, να παρακολουθήσει μια “συναυλία” που έκανε η αδερφή της Πάολα. Οι κοπέλες μένουν στον έκτο όροφο. Ο Μικέλε απέναντι τους, στον έβδομο. Μια απόσταση που βοήθησε τον θεό έρωτα, υπό τους ήχους του We are the Champions (το τραγούδι που παίζονταν εκείνη στην ώρα στο βιολί) να χτυπήσει με τα βέλη του τους δύο νέους.

Το instagram της Ιουλιέτας.

Καθώς, ευτυχώς, ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, ο Μικέλε βρήκε το instagram της. Οι δύο νέοι ξεκινήσαν να μιλάνε μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Σύντομα, όλη η γειτονιά έμαθε γι’ αυτόν τον νέο έρωτα που «ζέστανε» τους τοίχους μέσα στους οποίους είναι αναγκασμένοι να μένουν οι κάτοικοι της Βερόνα.  

https://www.instagram.com/p/B-aOumKgzgB/
Και το instagram του Ρωμαίου.

Ελπίζουμε -και πιστεύουμε- πως αυτός ο ερωτάς θα κερδίσει τις δυσκολίες. Κι όταν τελειώσει με το καλό όλο αυτό, θα του δείχνουν μαζί του μεσαίο τους δάχτυλο την ώρα που επιτελούς θα φιλιούνται.
~