Η επιδρομή στην Περιοχή 51

Η σημερινή ημερομηνία 20/09/2019 δεν είναι τυχαία καθώς εδώ και καιρό ο κόσμος του ίντερνετ περιμένει αγωνιωδώς για να μάθει τι κρύβει επιτελούς η γνωστή Area 51.

Ιστορία της εκδήλωσης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Ό̶λ̶α̶ ̶ξ̶ε̶κ̶ί̶ν̶η̶σ̶α̶ν̶ ̶α̶π̶ό̶ ̶μ̶ι̶α̶ ̶μ̶ε̶γ̶ά̶λ̶η̶ ̶έ̶κ̶ρ̶η̶ξ̶η̶ ̶π̶ο̶υ̶ ̶λ̶έ̶γ̶ε̶τ̶α̶ι̶ ̶B̶i̶g̶ ̶B̶a̶n̶g̶ . Ίσως όχι τόσο αρχή. Όλα ξεκίνησαν όταν στις 27 Ιουνίου ο Matty Roberts αποφάσισε να δημιουργήσει μια εκδήλωση στο facebook η οποία είχε την ονομασία “Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us”. Η εκδήλωση φτιάχτηκε προφανώς για πλάκα και όπως δηλώνει ο ίδιος ο δημιουργός στην αρχή είχαν πατήσει μόνο 40 άτομα ότι θα πάνε.

Το ίντερνετ όμως έκανε πάλι το θαύμα του και η εκδήλωση άρχισε να γεμίζει χιλιάδες ανθρώπους που πατούσαν ότι θα παρευρεθούν. Έγινε τόσο viral μάλιστα κάνοντας πολλές διάσημες προσωπικότητες να κάνουν story πως θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση μάλιστα περιείχε και οδηγίες για το πως θα γίνονταν η είσοδος στην μυστική αυτή περιοχή. Χαρακτηριστικά έγραφε ότι “Αν κάνουμε όλοι μαζί naruto run τότε δεν θα μας πετυχαίνουν οι σφαίρες”. Για όσους έχουν δει το anime (κακώς, να το δείτε χωρίς τα fillers, μετράει) και δεν γνωρίζουν το τρέξιμο αυτό γίνεται με τα χέρια προς τα πίσω κάνοντας -και καλά- το τρέξιμο πιο αεροδυναμικό.

Σήμερα

Έχοντας φτάσει η μεγάλη μέρα λοιπόν όλοι είχαν αγωνία να δουν αν τελικά θα γινόταν κάτι ή όλο αυτό ήταν απλώς μια καλή viral κωμωδία του καλοκαιριού. Προς έκπληξη όλων, κόσμος μαζεύτηκε όντως έξω από την Περιοχή 51, με τοπικά κανάλια της Νεβάδα να δείχνουν και κάποιους που έτρεχαν όντως όπως ο Naruto.

Τι μας έμεινε;

Είτε τελικά μπουν κάποια άτομα στην κρυφή αυτή περιοχή και μάθουν την αλήθεια είτε όχι, αυτό που πρέπει να μας μείνει από την ιστορία είναι πως το ίντερνετ έχει πολύ περισσότερη δύναμη από όσο πιστεύουμε πολλές φορές. Και φυσικά αυτό που μας μένει πάντα από αυτές τις ιστορίες, είναι τα memes. Ποστάρω κάποια από τα καλύτερα.

Μέχρι το επόμενο μεγάλο event -που δεν θα αργήσει να έρθει- πιστεύω μην ξεχνάτε πως “Η Αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω”~