Θα σας παρουσιάσουμε ανθρώπους οι οποίοι, πραγματικά, κατείχαν ή κατέχουν… υπερδυνάμεις, καθώς είχαν ή έχουν την ικανότητα να πραγματοποιούν πράγματα εντελώς αφύσικα για τους “κοινούς θνητούς”.

Michel Lotito

michel-lotito

Ο κύριος “τρώω τα πάντα”. Μπορούσε να φάει και να χωνέψει κυριολεκτικά ο,τιδήποτε. Από μέταλλα, γυαλιά, ακόμη και τοξικά υλικά. Το αποκορύφωμα είναι το γεγονός ότι έφαγε ένα αεροπλάνο τύπου Τσέσνα.

Mas Oyama

mas-oyama

Ο μάστερ στο καράτε. Είχε μονομαχήσει με 52 ταύρους, τρεις από τους οποίους σκότωσε με ένα χτύπημα. Έτσι απέκτησε το παρατσούκλι “το χέρι του Θεού”.

Scott Flansburg

scott-flansburg

Ή αλλιώς ο άνθρωπος-αριθμομηχανή. Ο κύριος που μπορεί να προσθέτει, να αφαιρεί, να πολλαπλασιάζει, να διαιρεί, να υπολογίζει ρίζες και τετράγωνα, ακόμη και τριγωνομετρικούς λόγους ταχύτερα απ’ ότι κανονικές αριθμομηχανές.

Ma Xiangang

ma-xiangang

Ο άνθρωπος του ηλεκτρισμού. Μπορούσε να αντέξει 220 volts στο σώμα του χωρίς κανέναν τραυματισμό. Μπορούσε επίσης να κατευθύνει τον ηλεκτρισμό ώστε να ανάψει μια λάμπα ενώ ακουμπούσε την ηλεκτρική πηγή.

Wim Hof

wim-hof

Ο άνθρωπος του πάγου. Μπορεί να τρέξει μαραθώνιο σε 5 ώρες και 20 λεπτά με θερμοκρασίες των μείον 20 βαθμών Κελσίου, φορώντας μόνο ένα σορτς και τίποτα άλλο.

Isao Machii

isao-machii

Ο απόλυτος σαμουράι. Με το σπαθί του μπορεί να κόψει σε δύο ίδια κομμάτια οτιδήποτε πετάγεται προς το μέρος του. Παραδείγματος χάριν, έχει κόψει στα δύο μια μπάλα του τένις που ερχόταν προς τα πάνω του με 800 χλμ/ώρα. Έχει κόψει ακόμα και μπίλια αεροβόλου που εκτοξεύθηκε προς αυτόν με όπλο.

Dave Mullins

Ο άνθρωπος-ψάρι. Μπορεί να κολυμπήσει 265 μέτρα σε 4 λεπτά με μία ανάσα!

Kim Peek

kim-peek

Ο άνθρωπος-Google. Είχε εκπληκτική μνήμη. Μπορούμε να απομνημονεύσει σχεδόν τα πάντα άμεσα. Διάβαζε 2 σελίδες σε λίγα δεύτερα και θυμόταν το 98% των 12.000 βιβλίων που είχε διαβάσει. Μπορούσε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που σχετιζόταν με ιστορία, επιστήμη ή θρησκεία.

Ben Underwood

ben-underwood

Ένας τυφλός έφηβος που “έβλεπε” με την χρήση ηχοεντοπισμού όπως τα δελφίνια. Μια ικανότητα που έχει ο ανθρώπινος εγκέφαλος αλλά αυτός την είχε εξελίξει σε απίστευτο σημείο. Μπορούσε να περπατάει με άνεση και όχι μόνο. Είχε φτάσει σε σημείο να παίζει μπάσκετ, να κάνει skateboard, πατίνι, ποδήλατο και να ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

No more articles